Most tegyük félre a hülye akcentusukat, az egyéb sztereotípiákat és a trágyalét, amivel ebben a pillanatban is elárasztják a Deltát, hiszen az a szigetcsoport, valójában nem más, mint egy vízből kiálló óriási támadási felület, amelyet az épeszű lakók már rég elhagytak. Koncentráljunk most csak a csapatukra, ezekre a hagyományosan túlhájpolt balfékekre, akik eredményeiket tekintve a modern korban most először sorolhatóak tényleg a világelitbe, de ez tényleg nagyon friss dolog, hiszen a két éve rendezett EB-re sem voltak képesek kvalifikálni magukat..

Ez a csapat nem más, mint egy celebválogatott. Aki nem szerepel a bulvárhírekben kocsmai verekedéssel, szexvideóval, homo- vagy biszexualitásával, nőügyeivel, vagy orbitális taplóságával, az nem is játszhat. Ezzel szemben a mieink professzionális sportolók, akik nem az éjszakai életben, hanem az edzőteremben igyekeznek kitűnni társaik közül.

A celebritási kényszer alól kivételt képez a kapusposzt, mert oda a szokásosnál is gyérebb a kínálat. Örülnek ha három olyan hálóőrt össze tudnak szedni, amelyik megérti, hogy kézzel is beleérhet a labdába. Ezek a szerencsétlenek gyilkolni tudnának bármely kapusunkért, még a járókerettel vetődő Friedelért is. Számíthatunk az óriási potyákra, ezen a poszton már meg is vertük őket.

A védelmekre tekintve láthatjuk, hogy a szélsőhátvédeik előszeretettel rohangálnak előre, így az ő helyükön gyakorlatilag azt csinálhatnak majd szélsőink, amit csak akarnak. Középen kidőlt Rio, helyére van King, mellette úgy fognak elmenni támadóink, hogy mi is el fogunk pirulni Ledley szégyenében. Terry tök homály volt egész évben, ha a középpálya nem segít a hátvédsoron, támadóink három kontrával megeszik őket reggelire. A mi hátsó négyesünk (Cherundolo, Onyewu, DeMerit, Bocanegra) sokkal fegyelmezettebb, és noha egyéni képességeiket tekintve elmaradnak angol kollégáiktól, könyörtelenül, többnyire a szabályok adta kereteken belül fognak odacsapni, ahova kell. Világos tehát, hogy a védelmünk is jobb.

A fedezetsortól erősödik Capello alakulata, ám pont ezért fognak ellenünk orra bukni. A Lampard-Gerrard kérdést sokáig úgy tűnt, meg tudja oldani Capello, ám igazán éles helyzetben ezt még nem láttuk működni, és nem is fog működni. Stevie_G talán egész szezonja alatt élete lehetőségére, a világbajnokságra készült, viszont pont ezért jól be is rozsdásodott, kétlem, hogy balról át tud hatolni a Dempsey-Bradley-Cherundolo-Onyewu dobozon. Carrick, mint védekező középpályás, légüres térben fog mozogni, egyszerűen nem lesz, akit felvegyen - csak növelni fogja a labda mögött, egyik lábukról a másikra álló vöröskabátosok számát. Lampard már inkább jelent veszélyt számunkra, vélhetően Clark és Bradley fog vele a legtöbbet találkozni, és mivel Rooney is a környéken kavargat, kinéz ebből egy kiállítás is, ha nem helyezkedik elég mélyen a két erőcsávónk, ám ez nyilván nem fog megölni bennünket, csupán erősebbé tesz.

Jobboldalt Aaron Lennon sebessége jelenthet kihívást, de csak akkor, ha nem zár oda Bocanegra mellé Donovan, vagy Clark (esetleg Edu, bár az ő védelemben nyújtott teljesítménye miatt nem valószínű, hogy kifejezetten védekező feladattal lehetőséget kap ezen a meccsen, de besegíthet, ha Clark helyén játszik). Elől a Wazza jelentette veszélyre már utaltam. Nos, amennyiben a két védekező középpályás betömörül Goochék elé, négyen felfalhatják Rooney és Crouch minden próbálkozását. Leginkább a szélen lehet keresnivalójuk ellenfelünk támadóniak, ám ők a szélről próbálnak meg majd befelé törtni - hatástalanul.

Minden arra mutat, hogy két kontrát bevernek a fiúk, ami után Rooney, vagy Heskey csak szépíteni tud majd, így 2-1-es amerikai sikerrel zárul a találkozó.

Nyilván mindneki látta már azt a videót, amely azt hívatott demonstrálni, hogy az amerikaiak mennyire fájdalmasan sügérek. Készült ilyen a britekről is, csak hogy tisztán lásson az is, aki sötétségük miatt szurkolna az amcsik ellen:

47 komment

Címkék: anglia csoportkör beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://teamusa.blog.hu/api/trackback/id/tr552013345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robi019 2010.06.12. 14:52:56

Már az első meccs után az amcsik sírján fogok táncolni.
Hajrá ködös Albion.

Májking 2010.06.12. 14:55:09

Ha már itt tartunk, Ti sem kvalifikáltatok két éve az EB-re....

robi019 2010.06.12. 14:58:25

A VB-re készültünk :D

gloryMU 2010.06.12. 15:16:27

Bedinger te egy igazi gyökér vagy, mutogatni kellene az ilyet mint te.

Menjünk szépen sorban: akcentus. Bármennyire is határtalan az emberi hülyeség, azt azért illene tudni, hogy a brit angol, amit azon a bizonyos támadási felületen beszélnek, az az eredeti angol. Még ha sokat változott is az évszázadok során. Ahogy ők beszélnek azt hívják angol nyelvnek, nem pedig a segghülye amerikaiaknak leegyszerűsített takony amerikai angolt. Itt kezdődik hogy saját nyelvük sincs, ilyen hogy amerikai nyelv nincs, amerikai angol van de azt is szarul beszélik.

A ti professzionális sportolóitok, akik kiemelkedően teljesítenek mind edzéseken mind konditeremben, még ennek ellenére is szarabbul fociznak. Nem is beszélve arról, hogy mennyi amcsi játszik Angliában és mennyi angol amerikában(szándékos a kisbetű).

Kapusposzt: valóban lehetne jobb kapusaink is, de hogy azt hidd, hogy messze mentek velük. Nincs realitása az amcsi sikernek, bár már a továbbjutás maga is siker nektek...

"Világos tehát, hogy a védelmünk is jobb." Beteg a fejed. Kár beléd a magyarázat.

Videó: Ha megnézzük a két videót amcsit és az angolt, nem egy különbséget veszünk észre.Amcsi videóban sokkal alapvetőbb kérdéseket tettek fel és nem 10 éves gyerekeknek hanem felnőtt embereknek. Brit videóban kisrácot faggatják hogy ki a miniszterelnök. Külföldi házaspárt angol autómárkáról. Legtöbbe 10enéves srác, aki leszarja ezeket és kockul otthon. Nem mondom hogy ez jó, de nem ugyanaz mint az amcsi videóban.

MA esti meccshez meg annyit, hogy 3-0 Angliának és Rooney gólt lő.

robi019 2010.06.12. 15:21:10

@gloryMU: Én sem mondhattam volna szebben.

Dani Kalifornia 2010.06.12. 15:21:11

Úgy tűnik, betaláltak a trollok...:D

csegusz 2010.06.12. 15:41:47

na az angol nyomorultak...pfúúúj. rohadtak a fogaitok, szar az időjárás és mind egy szálig részeges parasztok vagytok.pfúúj:D

mikka 2010.06.12. 15:49:30

Ha van Isten akkor szopni fognak :) hazakullognak es majd a The Sun megirja hogy az angol valogatott teljesen rendben van csak mindenki mas nem tud jatszani es a birok meg hu meg ha... Ezek az angolok :) Erdekes modon amikor Ronaldo bekacsintott, akkor sem azt a faszfejt vettek elo aki pirosat kapott es jogosan :) Neeeem dehogy, hat hogy lehetne arra a krumplifeju irastudatlan tahonak azt mondani hogy talan nem szabadna egy ovodas gyermek szintjen gondolkodni a valogatott csapatban.. / Rooney a gyengebbek kedveert /
Remelem megint kacsintr valaki es tahoka megint pirosat kap. Vannak allatok akik csak tapasztalat alapjan kepesek tanulni.. Az angol valogatott altalaban ilyen emberekbol all..keves kivetellel. Szoval.. Go USA Go :)

robi019 2010.06.12. 15:52:56

Ha európai testvéreink nem hajókáznak arra még mindig a mustangokat dugnátok.
Abberáltak.

vasmegye 2010.06.12. 16:02:44

meleg sör.... meg nem innám...

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.06.12. 17:09:48

@gloryMU: te milyen ostoba srac lehetsz..

Ezt a beirast nem kell veresen komolyan venni, ebben ez a poen, hogy a ket csapat blogja egymast froclizza...

hogy ez nem jutott el a tudatodig az borzalmas kepet fest az intelligenciadrol :(

2010.06.12. 17:35:20

@mikka:
Szívemből szóltál!
"Rossz idő, délutáni tea, még rosszabb idő, kibaszott Mary Poppins... London!" - Mi sem jellemzőbb rájuk!
Egy kis olvasnivaló: gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/11/08/az_angolok_2

Go USA!!! :)))

mateja · http://futball.blog.hu/ 2010.06.12. 18:08:20

srácok, ez csak zrika, nem kell komolyan venni...annak pedig kiváló! ettől függetlenül go england, de sok sikert az USA-nak is! :)

_karmapolice_ 2010.06.12. 18:13:21

Hű ez naggggyonjó poszt, gratula, pedig bevallom, az angoloknak drukkolok.

@gloryMU: sokan mondják, hogy a ManU drukkereknek nincs humoruk. asszem te vagy erre a legkitűnőbb bizonyíték :-)

mateja · http://futball.blog.hu/ 2010.06.12. 18:20:02

hééé, én is MU drukker vagyok, igenis van humorérzékünk! ;)

sertésmájkrém 2010.06.12. 18:25:42

Ti valami idióták vagytok? Mind magyarok vagytok bakker, egyik népnek sem kelletek, ha módjuk lene rá kihasználnak aztán lenéznek.

Bár tény hogy az angolok nagyobb gyökerek. :)

Remélem mindkettő veszít. :)

gloryMU 2010.06.12. 18:25:47

Van, de ezen nem tudtam még elmosolyogni sem. Sajnálom ha bennem van a hiba.

Baloggie 2010.06.12. 18:28:39

@Chaoyang: Mit vársz egy olyantól aki T/1-ben képes beszélni egy idegen ország válogatottjáról?

O'Neil 2010.06.12. 18:29:53

Most az egyszer az angolok biztos győznek.Mert a fociban Anglia a "mester"
néha -néha lehet ellene győzni,de az usa-nak ez nagy falat.

gloryMU 2010.06.12. 18:59:12

T/1-ben azért beszéltem mert maga a poszt is T/1.

Szebb jövőt!

2010.06.12. 19:02:06

@gloryMU: és még politizál is... ejnye.

No1MUfan 2010.06.12. 19:27:01

@Balatony: Neked is sok eszed lehet, hogy ha a régi levente köszönést(!) egyből azzal reagálod le, hogy még politizál is. Gratulálok! Mellesleg meg a MU-sok veszik a poént csak ez nem volt az!

Polgártárs 2010.06.12. 19:30:03

Lehet, hogy az USA az olvasztótégely, mint ahogy a kócosfogúak istápolói írják, de így nagyobb a genetikai diverzitás. Nem baj, legalább lesz egy mutatójuk az angoloknak (a szabálytalanságok és begyűjtött lapok számán kívül), ami magasabb lesz az amikénál: a beltenyésztési együttható.

2010.06.12. 19:30:59

@No1MUfan: a régi levente köszönés lehet hogy önmagában jelentés nélküli, de ma párthoz köthető, ezért az asszociáció. Örülök amúgy, hogy csak miattam és a teljes humortalanságod miatt képes volt regisztrálni. (Elnézést az offolásért.)

No1MUfan 2010.06.12. 19:38:58

@Balatony: Nyugodtan tegezhetsz. Nem kell variálni a kettőt. Az hogy "humortalan" vagyok nem tudom, hogy neked miből jött...mind1 is. Amúgy reagálnék még itt pár dilettáns hozzászólására is, csak már félek a reakcióktól.

A meccsel kapcsolatban pedig annyit hogy győzzön a jobbik! Nem, nincs politikai mögöttes tartalma.

kernelpanic 2010.06.12. 19:49:33

The Yanks are comin', the Yanks are comin'..!! Go USA goooooo!

14Gus88 2010.06.12. 19:53:30

Hajrá Lampard
A hamburger zabáló amerikaiak meg ki fognak kapni ( vagy nemXD)

2010.06.12. 19:53:44

@No1MUfan: ja, tegezni akartalak, nem tudom miért maradt le az "ál" .
És hajrá USA! :)

Chouwen · http://doufukuai.blogspot.com 2010.06.12. 19:56:17

@gloryMU: Kár volt ennyit írnod...Kivált, hogy ez egy amerikaiknak szurkoló blog, ami nem szólhat másról, mint amerikai sikerről, az ellenfél legyűréséről :) Bár ezen nem gondolkoztál, mert akkor nem rohantál volna ki ennyire.

Mindenesetre a végeredményt helyesen tippelted ;)

gloryMU 2010.06.12. 19:57:08

Egyébként én csak tényeket állapítottam meg. Akcentus kapcsán sem hiszem hogy ne lenne úgy ahogy írtam. Tartalmi szempontból személyes vélemény nemigen fogalmazódott meg. Az hogy a hangvétele a hsz-omnak milyen, az már más kérdés. Olyan mint a poszté.

gloryMU 2010.06.12. 20:01:15

Ennyi erővel én is mondhatnám hogy akkor nektek nincs humorérzéketek, mert nyugodtan elmosolyoghattatok volna az írásomon.

Skandallum: Azért rohantam ki ennyire, mert nem tudom elfogadni hogy az ezeréves brit kultúrát lenézve irkálnak ilyet azok, akik amerika-pártiak. És itt hadd ne fejtsem ki a véleményemet Amerikáról, nem ide való, főleg ahogy mondod, amerikai szurkoló blogon vagyunk.

2010.06.12. 20:02:10

@gloryMU: na, ezért nincs humorérzéked, mert a te hangnemeddel ellentétben a poszt csak cukkol és ironizál, te meg komolyan veszed... :)

Landmannalaugar 2010.06.12. 20:06:55

Szerintem vicces volt a poszt, aki ezen kiakad az egy idiota.
Egyebkent meg meleg sort az angolok sem isznak. Amit melegen iszol az az ale es azok kozul sem mindet illik melegen innni. Bishop's Finger-t erdemes megkostolni langyosan, nem rossz.

Egyebkent meg hajra Dania :)

Dani Kalifornia 2010.06.12. 20:07:58

@gloryMU: "ezeréves brit kultúra" - aha, persze. Milyen az a brit kultúra? Nagy-Britannia 300 éve van.

Az akcentusról valószínűleg csak a móka kedvéért emlékezik meg a poszt, de amúgy igazat szól, iszonyat idegesítő tud lenni a már igencsak elkorcsosult [negósziét, dis is] BBC English.
Egyébként az amerikai angol egy kelet-angliai tájszólást őrzött meg, az ugyanolyan angol, és ugyanolyan régi...

reccs 2010.06.12. 20:21:27

@henkmoody: Egyébként az amerikai angol egy kelet-angliai tájszólást őrzött meg

Jó, de miért az üregi nyulakét?

Hülye M1, M1 hülyék, Galla mint vendég...

No1MUfan 2010.06.12. 20:28:31

@henkmoody: Nem akarok személyeskedni, de te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak játszod? Angolokról beszélünk és kétlem hogy 300 éve élnének a szigeten ha pl. már a 16. században gyarmatosított. Tovább megyek: nagyjából az 5.-6. században telepedtek le ott ahol most is vannak. Ha hülye vagy azt ne reklámozd csak azért, mert vissza akarsz szólni valakinek.

Dani Kalifornia 2010.06.12. 20:34:28

@No1MUfan: jah, 5-6. szd. aztán jöttek a skandinávok, normannok, hogy teljessé tegyék a genetikai térképet az őshonos keltákkal egyetemben. BTW én a "brit" kifejezésre válaszoltam.

boston9 2010.06.12. 20:42:19

Hajrá USA! Szeretem az angolokat is, de túl sokszor okoztak már csalódást. Angliában 2 csapat van, ami FOCIT játszik, az a MU, és az Arsenal. Ha jól megnézzük, keretük 15%-a csak angol. Ez meg is látszik a válogatott keretükön. Ez van... BD

Landmannalaugar 2010.06.12. 21:09:43

Bocs,hogy beleszolok ebbe a nagyon emelkedett vitaba, de Britania az egy terulet. Nagy Britania is egy foldrajzi fogalom, nem egy allam vagy ilyesmi.
Persze a koznyelvben atalakult,csak gondoltam halkan megjegyzem, ha mar ezen megy a vita.
Az teny, hogy Anlgia teruleten az elmult kb ezer evben tul nagy kulturalis valtozasok nem mentek vegbe. 1066 ota lenyegeben nem foglalta el senki...,de ez a forum a focirol szol,szerintem. Egy jatek ami azert van,hogy jol erezzuk magunkat. En igy is teszek

Hefe 2010.06.12. 21:59:37

jaj, ne! Eltunt a hozzaszolasom.

Hefe 2010.06.12. 22:01:38

kozben elokerult rooney is: odaadta a labdat a masik angol gyereknek a bedobashoz.

Hefe 2010.06.12. 22:26:37

gratulalok anglianak, csak sikerult kiszenvedni az 1 pontot a vegere!
Azt szeretnem kerdezni, hogy ezzel a dontetlennel most mar kiestek az angolok, vagy meg kell meg varniuk hogy lezakozzanak a szlovenektol is, csak aztan mennek majd haza?

WeAreEngerland 2010.06.21. 00:42:35

@boston9: hát te jó nagy hülye vagy Rondo barátom szerinted ki nyerte a PL et idén?? Segítek mert a Boston szopott az LA től megint lehet nem vagy még magadnál igen a CFC ja és abba angol hány van várj ebbe is segítek : Ashley Cole , John Terry , Frank Lampard , Joe Cole és ez mind fix ember és mind válogatott is szóval dug föl a 15%ékod abba a szépen elvert BOSTONi seggedbe CSAK AZ LA és CSAK ANGLIA

WeAreEngerland 2010.06.21. 00:44:31

@Hefe: NEKED MEG ne a neten legyen nagy pofád gyere le egy sörsátorba vagy pubba ott osszad ezt az angol ellenes szarodat te NET Chuck Norris

Bedinger · http://teamusa.blog.hu 2010.06.21. 10:16:43

Íme az angolszurkesz, szánalmas a csapata, úgyhogy szégyenében kötekszik és szétveri a környéket, LOL:DDD
süti beállítások módosítása