Még van hátra egy felkészülési találkozó, de az angol keret ismeretében mindenki arra kíváncsi már, hogyan fog felállni a csapat az első csoportmeccsen. Theo Walcott kimaradásával az ő sebessége jelentette komoly fegyvertől menekül meg az amerikai védelem, de a kimondottan lassú hátvédsor számára Aaron Lennon továbbra is komoly fenyegetést jelent. Bocanegra gyakorlatilag esélytelen a villámléptű szélső ellenében, de idén már Landon Donovan is hülyét csinált egyszer Ashley Cole-ból, így most Bob Bradley azon filózhat, hogy Donovant a baloldalra tegye, ahol hatékonyabban segíthet a védekezésben, mint Dempsey, vagy a támadóbb felállást válassza, és megcserélje két szélsőjét.

Az eddigi félkészülési meccsek alapján a legvalószínűbb összeállítás a a Tim Howard - Steve Cherundolo, Oguchi Onyewu, Jay DeMerit, Carlos Bocanegra - Landon Donovan, Michael Bradley, Maurice Edu, Clint Dempsey - Jozy Altidore, Robbie Findley a C csoport nyitómeccsére.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teamusa.blog.hu/api/trackback/id/tr32051633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jenkifoci 2010.06.03. 20:17:12

Jozy majdnem "helyet csinált" Buddle-nak a támadósorban.
www.ussoccer.com/News/Mens-National-Team/2010/06/US-MNT-Forward-Jozy-Altidore-Listed-as-Day-to-Day-with-Mild-Ankle-Sprain.aspx

Szerencsére, ahogy a hírből is kitűnik, délutánra kiderült, nem súlyos.

petergriffin 2010.06.03. 20:42:05

egyelőre nekem is ez a kezdőm, ha bradley kicsit beszar a nevesincs angoloktól, akkor taán eltudom képzelni, hogy Dempsey felmegy Findley helyett, és Edu szélen Clark középen. Reméljük nem

benarivo 2010.06.04. 09:48:24

batran kell jatszani az a lenyeg, de egy pont az egy pont szoval ne fejetlenul... az angolok most nem golgyarosok de ne toljuk be a szekeruket:)
süti beállítások módosítása