1 Tim Howard a mezőny legjobbja volt, oroszlánrész jutott neki a döntetlen kiharcolásában. Az (angolokkal ellentétben) stabilitást és önbizalmat sugároz az egész csapat számára, hogy klasszis áll a kapuban. UPDATE: Heskey-vel történő ütközését követően Howard ugyan végigvédte a mérkőzést, ám sérült bordáját még vizsgálatoknak kell alávenni.

6 Steve Cherundolo megoldotta feladatát, bár se Milner, se SWP nem állította komoly erőpróba elé. Támadásban Milnert úgy futotta le, hogy Capello fél óra után le is hozta a Villa szélsőjét, hogy ne kelljen tíz emberrel kezdeni a második játékrészt. A sárgáért kár.

5 Oguchi Onyewu magabiztosan irányította a rombolást, bár Gerrard góljánál nem tudni, hol járt, de ahogyan telt a mérkőzés, egyre jobb formába lendült. Nagyon kellett, hogy ő visszatérjen, nélküle nem lett volna meg a pont.

15 Jay DeMerit hozta megbízható formáját, amelyre csak Gooch-csal párban képes.

3 Carlos Bocanegra az előzetes spekulációkat azzal tette taccsra, hogy a legnagyobb végsebességet produkálta a pályán lévő játékosok közül. Lennon és Johnson néha azért így is tudott játszadozni azon az oldalon, de nagyon kevés olyan védelem van a világon, amely teljesen el tud hallgattatni két ilyen szintű játékost.

4 Michael Bradley és 13 Ricardo Clark szokás szerint kőkemények voltak, és higgadtan tették le a labdákat a középpályán. Nyoma sem volt annak a szenvedésnek, amit a felkészülési meccseken mutattak be a megszerzett labdák kézbesítésénél. Az egyébként sem működő Gerrard-Lampard tengely ellen nem olyan nehéz védekezni, mint azt előzetesen gondolná az ember a nevek alapján, de Rooney-val együtt azért már sokan vannak ott középen. Nem játszottak túl mélyen, és ez egyszer-kétszer teret adott középen gyors angol támadásoknak, de összegezve a csapat stabilitását köszönhette a párosnak.

8 Clint Dempsey védőfeladatát itt-ott gyengébben oldotta meg, ha visszaért messze volt az embertől, de góljával, illetve a közvetlenül előtte bemutatott piruettekkel feledtette mindezt.

10 Landon Donovan higgadt volt és gyors, nem tűnt ki, de hozta a tőle megszokott melót. A hátralévő csoportmeccseken gólokat várhatunk tőle.

20 Robbie Findley jórészt végrehajtotta azt, amiért pályára küldték: megindulásaival mindkét szélen, és középen is támadta az angol védővonalat, és Altidore-ral állandó őrízetet követeltek, összjátékukban benne volt a veszély.

17 Jozy Altidore amikor kapufája előtt testtel és sebességgel is megverte a tapasztalt Carraghert, megmutatta, hogy nincs olyan védő a földön, akinek ne kéne tartania tőle - ebben a játékrendszerben, ahol van előtte terület. A kilencven perc alatt nem hagyhatták őrízetlenül.

14 Edson Buddle és 11 Stuart Holden nem kapott annyi időt, hogy nyomokat hagyjanak az emlékezetünkben, 9 Herculez Gomez pedig már be se tudott jönni.

Bob Bradley mutatta be az eddig szerepelt szövetségi kapitányok közül a legjobb teljesítményt, kis szerencsével és egy kiváló tervvel teljesen megérdemelten rabolt pontot a papíron sokkal erősebb csapattal rendelkező, és felkészültebb edzőnek számító Fabio Capellótól.

Szólj hozzá!

Címkék: anglia csoportkör

A bejegyzés trackback címe:

https://teamusa.blog.hu/api/trackback/id/tr642078478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása