Utolsó felkészülési meccsére a Team USA a Howard (Hahnemann) - Cherundolo, DeMerit, Goodson (Onyewu), Bocanegra (Bornstein) - Dempsey (Gomez), Bradley, Clark, Donovan - Findley, Buddle (Beasley). összeállításban lépett pályára a Kewell és Emerton nélkül felálló kenguruk ellen, akik igazából csak Kennedy és Cahill fejeseiben bízhattak. A hírek szerint Onyewu olyan keményen edzett, hogy kapott egy kis pihenőt az első hatvan percben, míg Altidore kisebb sérülés miatt hiányzott, de a nyitányra már rendben lesz.

A kapitány minden bizonnyal két harcost fog kiküldeni a pálya közepére Anglia ellen, de Bradley és Clark együtt nagyon gyenge meccset produkált ezúttal a szánalmas minőségű gyepen, míg hátul DeMerit szenvedett O-Gooch-i Onyewu hiányában. A játékos, kreatív futballt képviselő José Torres sajnos nem kapott egy percet sem, remélhetőleg Bob Bradley nagyon meg akarja lepni Fabio Capellót. A keretbe Charlie Davies helyére bekerült Buddle kettőt vágott és Herculez Gomez is betalált, elöl így továbbra is kényelmes helyzetben van a kapitány, aki a gyors, bár ezúttal gyengébben teljesítő Findleyt is bevetheti Anglia ellen, ha a kontrákra és a védelem szanaszét húzására kíván építeni. Az igazi problémák az 5-6 védekező játékos kiválasztásával kapcsolatban fognak felmerülni, és továbbra is arra tippelünk, hogy csak a nyitómeccs előtti utolsó edzésen fog összeállni a "defense".

Ausztrália - Egyesült Államok 1-3 (Cahill ill. Buddle 2, Gomez)

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó összefoglaló

A bejegyzés trackback címe:

https://teamusa.blog.hu/api/trackback/id/tr662060018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása